Cautare

1470 de rezultate pentru "accident in braila vidin" (2.70 secunde)
Tunelurile Craiovei Zona Craiovei e foarte bogata in vestigii ale unor cai subterane, demonstrate arheologic sau doar inregistrate de memoria comunitatilor locale. ... De asemenea, in satul Lemnea de Sus exista o gura de tunel care lega localitatea de centrul Craiovei pe un traseu lung de 13 kilometri.
Vaporul cu zbaturi Borcea Nava Borcea, de care aminteam in articolul in care explicam termenii nava si vapor, Nava sau vapor?, se pare ca este prima nava cu propulsie proprie construita de inginerii navali romani, in Romania, conform unei declaratii date de domnul inginer Dorin Buca, directorul adjunct al Santierului Naval din Braila intr-un articol pentru jurnalul.ro:
Tot pana joi, la ora 09:00, sunt sub avertizare Cod galben Bucurestiul si judetele Ilfov, Prahova, Dambovita, Ialomita, Constanta, Tulcea, Braila, Galati, Vaslui, Iasi, Neamt, Botosani, Suceava, Mures, Bistrita-Nasaud, Maramures, Cluj, Alba, Hunedoara si unele zone din judetele Caras-Severin, Mehedinti, Gorj, Valcea, Arges, Bacau, Neamt, Harghita, Brasov si Sibiu.
Topul regiunilor este condus de Transilvania, potrivit raportului Orase si cartiere din Romania Capitala se afla pe a 17-a pozitie in clasamentul celor mai avantajoase orase din Romania.
Situatie absurda la Spitalul Judetean din Braila. ... Asta inseamna ca in cazul unei evacuari de urgenta, singura solutie e ca pacientul sa fie asezat pe o targa, la un loc cu tubul de oxigen si stativul.
O masina de gunoi a cazut intr-o groapa aparuta dupa surparea asfaltului, pe o sosea din Braila. Ca sa scoata autoutilitara din groapa de aproape un metru, a fost nevoie de o macara.
Incident violent intre un medic si ruda unui pacient, pe holurile Spitalului Judetean din Braila. Doctorul a reactionat agresiv, dupa ce a primit mai multe reprosuri, iar scena a fost transmisa live, pe Facebook.
Podul peste Dunare de la Braila a intrat intr-o noua faza de executie, iar imaginile sunt spectaculoase. Constructorul monteaza in aceste zile calea de rulare, iar blocurile metalice sunt aduse pe Dunare si ridicate cu macarale speciale.
Acuzatii extrem de grave la Spitalul de Urgenta Braila. Un barbat sustine ca indiferenta medicilor i-a ucis mama. Femeia ar fi fost tinuta nemancata cu zilele si s-ar fi ales cu mai multe infectii bacteriene care i-ar fi adus sfarsitul.
Grupul Tesla urmeaza sa construiasca o fabrica de echipamente pentru stocarea energiei la Braila. Investitia ajunge la aproape 100 de milioane de euro, iar compania promite 200 de locuri de munca.
Nu pot sa inteleg ce a fost in capul edilului sef al Galatiului in momentul in care a gandit programul manifestarilor de Ziua Marinei.
Un spital din Braila a fost lasat fara telefoania fixa dupa ce hotii au furat un cablu de telecomunicatii. Potrivit politistilor, hotii au furat cablurile direct din reteaua de canalizare din zona spititalului si au fugit
Un baiat de 16 ani, elev la Liceul cu Program Sportiv din Braila, a fost injunghiat luni de cinci ori cu un cutit in zona abdominala,dar si in zona plamanului , acesta suferind multiple leziuni
- DN 2B Buzau - Braila, restrictionat pentru vehicule cu masa totala maxima autorizata mai mare de 3,5 tone; ... - DN 22 Ramnicu Sarat - Braila, restrictionat pentru vehicule cu masa totala maxima autorizata mai mare de 3,5 tone.
Un barbat care a incercat sa jefuiasca o benzinarie de la iesirea din Braila a fost prins si va ramane in arest preventiv pentru 30 de zile.
Atacul sangeros de sambata noaptea de la Braila, in urma caruia un barbat a ajuns in stare grava la spital, a fost, cel mai probabil, o razbunare insotita de un mesaj.
Ministrul Transporturilor, Sorin Grindeanu a anuntat cand va fi inaugurat podul peste Dunare de la Braila si cine va participa la eveniment.
Noi probleme la podul de la Braila. Pe rampa de urcare care face legatura dintre mal si pod sunt tasari de aproape 15 centimetri.
Competentele Coordonatorului National al Pactului de Stabilitate pentru Europa de Sud-Est (PSESE) vor reveni la MAE, dupa o perioada in care fusesera transferate la Ministerul Transporturilor, Constructiilor si Turismului, decizia fiind luata in sedinta de Guvern.
Oficialul european va fi prezent sambata, 30 iunie, la ora 15:00, la capatul romanesc al podului Calafat - Vidin, unde ii vor fi prezentate lucrarile de infrastructura executate la acest obiectiv.
google-analytics.com